Dorien De Clippel

Dorien, de creatieve geest achter BOVENWONDER, maakt unieke mobielen voor kinderen die zowel prachtige pronkstukken in de kinderkamer zijn als goed zijn voor de baby's ontwikkeling. Daarnaast biedt ze workshops aan in haar atelier in Antwerpen, je hebt een onvergetelijke tijd met je beste vriendinnen én je gaat naar huis met de mobiel van je dromen. Alle mobielen kunnen volledig op maat samengesteld worden zodat ze perfect passen bij de kleuren van het geboortekaartje of de kinderkamer. Momenteel werkt ze aan de ontwikkeling van haar webshop en atelier, met plannen voor verkoop via webshop en lokale verkooppunten.

Dorien hoopt dat BOVENWONDER geassocieerd zal worden met unieke cadeaus, onvergetelijke ervaringen en stijlvolle kinderspullen. Haar grootste droom is om fijne momenten te creëren voor aanstaande moeders en hun 'village' tijdens gezamenlijke workshops.

Ze kwam bij BAAS via via en leerde het belang van een duidelijk plan en voorbereiding. Dorien wil nu graag meer leren over financiële en zakelijke planning, samenwerking met partners, en de regelgeving en verzekeringen rond kinderspullen.

Haar tip voor startende jongeren: Durf met je idee naar buiten te komen en gewoon ervoor te gaan.


Vorige
Vorige

Door De Swert

Volgende
Volgende

Iason Koulouris