Servaas Verbergt

Servaas, gepassioneerd klassiek gitarist, combineert muziek met visuele partituren om musiceer- en leerprocessen te verrijken. Zijn ondernemersidee omvat tien teksten die nieuwe methodieken verkennen, gevolgd door evenementen waar de inhoud tot leven komt. Hij heeft al een eerste tekst geschreven en organiseert binnenkort het eerste evenement met topcellist Federico Bragetti.

Servaas hoopt muzikanten aan te moedigen op hun eigen manier met partituren om te gaan en droomt ervan te leren musiceren zonder ooit nog een partituur nodig te hebben. Het BAAS-traject werd aanbevolen door zijn zus, Marie-Gabrielle, en leerde hem diverse ondernemerschapsaspecten, idee-definitie, vragen stellen aan zichzelf, en het opstellen van een beginnend businessplan.

Hij wil nu zijn idee verder verfijnen, marktkennis vergroten, en aan een krachtiger businessplan werken. Kwaliteit en correctheid staan centraal, en hij overweegt een eigen online platform. Servaas ziet de BAAS-coaching als een kans om zijn netwerk uit te breiden en te werken aan zijn ondernemersvaardigheden.

Zijn tip aan startende jongeren is eenvoudig: volg de BAAS-sessies, waar je veel leert en andere ondernemers ontmoet.


Vorige
Vorige

Arnaud Goossens

Volgende
Volgende

Yanti Cornet